Tidligere projekter og arrangementer

Borgen

Inspireret af den populære TV-serie "Borgen", har vi kastet os over et nyt projekt, som har netop en borg som omdrejningspunkt. Det kan røbes at en vigtig del af projektet er at spise en æske Ferrero Rocher på hvert klanmøde, da æskerne skal bruges til projektet. Alle øvrige detaljer om projektet er dog på nuværende tidspunkt hemmeligstemplede!

Borgen

Klansærpræg

Efter at klanen havde skiftet navn til Le Klan Qui Rit, var der brug for lidt fornyet branding samt en masse lir, der kunne fortælle, hvem vi er. Vi kastede os derfor over alle tænkelige former for klansærpræg, såsom tinstøbning af knapper med logo, trylledejs-logo'er m.m.. Nedenfor ses nogle af de mere brugbare resultater af vores udfoldelser.

Kager

Du er hvad du spiser - ergo måtte vi lave kager med vores nye logo på!

Bålmad

Le Klan Qui Rit ynder at tilberede eksperimenterende mad over bål, og det er fast tradition at vi til klantinget i august måned tænder bål og laver både lækre og utrolige retter.

Bålmad  Kager bagt over bål
Vi eksperimenterer med kagebagning over bål.

Mikrogolf

På et klanting fik nogen den gode ide at vi skulle fremstille golfbaner, men da vi syntes at almindelige golfbaner var en tand for store og minigolf lidt for banalt, gik vi ned i endnu mindre skala og opfandt mikrogolfen, for i det mindste at være lidt nyskabende. Det gav anledning til temmeligt mange møder hvor fantasifulde mikrobaner blev designet og fremstillet –alle med spejder som tema.

Nyt P-skilt til kræmmermarkedet

Megalipperne trængte til et nyt skilt til parkeringspladsen på kræmmermarkedet, og i klanen tænkte vi at det da lige var et projekt for os. Et sådan skilt er jo ikke bare en træplade med en gang maling på men derimod et kunstværk, der skal signalere hvad vi spejdere er. Vi kastede os derfor over opgaven med at designe og bygge skiltet, og heldigvis havde vi et helt år til opgaven!